Arnette 4268.26648234

Продуктов код:OAN4268.26648234
Наличност: На склад
  • 228.00 лв.
Безплатна доставка за поръчки над 80лв. Срок на доставка: 3-5 работни дни
Гаранция за произход. Всички наши продукти са с доказан произход.
Очилата са в комплект с оригинален калъф и кърпичка за очила
Слънчеви очила от транспарентна безцветна пластика и добавят елегантен щрих и особен чар, съчетаващ спортна визия с претенция за стил и изисканост. С подчертан артистизъм е изпълнен монтажа на филтрите към рамката .Формата на очилата е дизайнерска, отговаряща на най-модните тенденции и с ярко изразена индивидуалност. Гарантиран комфорт в ежедневието и при други активни занимания. Добре блокира слънчевото облъчване от всеки възможен ъгъл. Рамката е лека и комфортна. Застава стабилно на лицето, като съчетава модерната визия с удобството. Изработени от пластика по най-нова технология, отговаряща на световните стандарти.Филтрите на стъклата осигуряват пълна защита от UV облъчване. Елиминират заслепяващите отблясъци и увеличават зрителния контраст.

Характеристики

Производители Arnette
Форма на очила Правоъгълна
Материал Пластмаса
Цвят на рамката Зелен
Безплатна доставка за поръчки в България над 80лв!
За доставка на нашите продукти работим с куриерски фирми – Еконт и DHL за международни пратки. Имате възможност да изберете опцията „до поискване“, като изберете удобен за вас офис на Еконт.
Всяка пратка пристига до вас с опция „тест и преглед“.
При поръчка на слънчеви очила или диоптрична рамка, може да изберете наложен платеж, плащане в офис на EasyPay, през системата на Epay или онлайн плащане с карта.
При поръчка на персонализирани(стъкла с индивидуални параметри, диоптър) диоптрични очила, изработката им ще започне след получаване на пълната сума. Възможност за плащане в офис на EasyPay, през системата на Epay или онлайн плащане с карта.
 
Възможност за доставка до всяка точка на света. При международни пратки, цената на доставката се определя според тарифата на DHL.
 
Поръчките се приемат и обработват от нашите специалисти до 17ч в работен ден.
Изпращането на продукти, които нямат нужда от изработка по поръчка се изпращат на следващия работен ден.
При поръчка на персонализирани еднофокусни диоптрични очила, нужното време за изработка е 3 работни дни.
При поръчка на персонализирани мултифокални (прогресивни) очила, нужното време за изработка е между 7 и 14 работни дни.
Контактни лещи и разтвори се изпращат на следващия работен ден.