Arnette 4182.21968762

Продуктов код:OAN4182.21968762
Наличност: На склад
  • 180.00 лв.
Безплатна доставка за поръчки над 80лв. Срок на доставка: 3-5 работни дни
Гаранция за произход. Всички наши продукти са с доказан произход.
Очилата са в комплект с оригинален калъф и кърпичка за очила
Слънчев модел от елегантната спортна колекция на АRNЕТТЕ. Формата на очилата е дизайнерска, с голямо, дълбоко кръжило, отговарящо на най-модните тенденции и с ярко изразена извивка, която добре обхваща главата. Гарантиран комфорт при спорт и други активни занимания. Добре блокира слънчевите лъчи от всеки възможен ъгъл. Рамката е лека и комфортна. Застава стабилно на лицето, като съчетава модерната визия с удобството. Изработени от пластика по най-нова технология, отговаряща на световните стандарти.Филтрите на стъклата осигуряват пълна защита от UV облъчване. Елиминират заслепяващите отблясъци и увеличават зрителния контраст. Рамката е в класически черен цвят.  Дръжките са широки, което допълнително възпрепятства слънчевата светлина. Като свеж щрих, отвътре са разнообразени със сив принт ARNETTE.

Характеристики

Производители Arnette
Форма на очила Маска, Правоъгълна
Материал Пластмаса
Цвят на рамката Черен
Цвят на стъклата Сив
Безплатна доставка за поръчки в България над 80лв!
За доставка на нашите продукти работим с куриерски фирми – Еконт и DHL за международни пратки. Имате възможност да изберете опцията „до поискване“, като изберете удобен за вас офис на Еконт.
Всяка пратка пристига до вас с опция „тест и преглед“.
При поръчка на слънчеви очила или диоптрична рамка, може да изберете наложен платеж, плащане в офис на EasyPay, през системата на Epay или онлайн плащане с карта.
При поръчка на персонализирани(стъкла с индивидуални параметри, диоптър) диоптрични очила, изработката им ще започне след получаване на пълната сума. Възможност за плащане в офис на EasyPay, през системата на Epay или онлайн плащане с карта.
 
Възможност за доставка до всяка точка на света. При международни пратки, цената на доставката се определя според тарифата на DHL.
 
Поръчките се приемат и обработват от нашите специалисти до 17ч в работен ден.
Изпращането на продукти, които нямат нужда от изработка по поръчка се изпращат на следващия работен ден.
При поръчка на персонализирани еднофокусни диоптрични очила, нужното време за изработка е 3 работни дни.
При поръчка на персонализирани мултифокални (прогресивни) очила, нужното време за изработка е между 7 и 14 работни дни.
Контактни лещи и разтвори се изпращат на следващия работен ден.