РАЗТВОРИ

Грижата за контактните лещи варира в зависимост от материала и графика на износване.


Грижата за лещите варира в зависимост от материала и графика на износване. Ежедневните еднократни продукти се изхвърлят след еднократна употреба и по този начин не изискват почистване. Други лещи се нуждаят от редовно почистване и дезинфекция, за да се предотвратят повърхностни покрития и инфекции. Затова, ние от Варна Оптикс, предлагаме  разтвор за контактни лещи на достъпни цени.
Многофункционалните разтвори за контактни лещи, са най-често срещаният метод за изплакване, дезинфекция, почистване и съхранение на меки лещи. Затова, нашите оптики предлагат на Вашето внимание именно тези разтвори за очи, на достъпни цени. При нас, ще намерите Разтвор за контактни лещи  ZEISS All-in-one ADVANCE . Универсален разтвор за контактни лещи от всеки тип. 
Най-новите многофункционални разтвори за контактни лещи,  съдържат съставки, които подобряват омокряемостта на повърхността и комфорта на силиконовите хидрогелни лещи.
Обмисляйки онлайн поръчка на разтвор за контактни лещи,трябва да се вземе под внимание,че  Разтворът за контактни лещи, освен за почистването на контактните лещи, силно се препоръчва за почистване и на калъфите, за да избегнете евентуална инфекция. Препоръчва се също подмяна на кутията ежемесечно и съхранение в чиста и безопасна среда!
Контактните лещи могат да бъдат механично почистени от по-значителни протеини, липиди и остатъци, като се натрият с показалеца върху дланта на ръката, като се използва малко количество разтвор за лещи, като смазка. Този метод обаче Не стерилизира лещите и затова трябва да се извършва само преди пълния цикъл на стерилизация (напр. Когато прибирате контактните лещи през нощта).
Водата, сама по себе си, изобщо няма да дезинфекцира Вашите контактни лещи и може да доведе до замърсяване на лещата, причинявайки потенциално непоправима вреда на окото.
Затова, ние от Варна Оптикс, горещо препоръчваме на нашите клиенти,  разтвори за лещи за очи на достъпни цени от най-добрите в тази сфера-  ZEISS All-in-one ADVANCE.. Онлайн поръчка на разтвор за контактни лещи  ZEISS All-in-one ADVANCE, можете да направите директно от нашия онлайн магазин. Без забавяне и усложнения. 

Внимателните потребители могат да удължат износването на лещите чрез правилно съхранение и грижи. 
Въвеждането на многофункционални разтвори за контактни лещи за очи на достъпни цени.Както и, ежедневни лещи за еднократна употреба , спомогнаха за облекчаване на някои от проблемите, наблюдавани от неадекватно почистване на потребителите, но в момента се разработват нови методи за борба с микробното замърсяване. Разработен е импрегниран със сребро калъф за лещи, който помага за унищожаването на всички потенциално замърсяващи микроби, които влизат в контакт с калъфа на лещите. Освен това се разработват редица антимикробни агенти, които са вградени в самите контактни лещи. Доказано е, че лещите с ковалентно свързани молекули на селен, намаляват бактериалната колонизация, без да влияят неблагоприятно на роговицата на заешко око. А октил глюкозидът, използван като повърхностно активно вещество за контактни лещи, значително намалява бактериалната адхезия.

Във Варна Оптикс, работят грижовни и квалифицирани оптици, с цел да осигурят контактни лещи и продукти с грижа за Вашите очи, на най-достъпни цени.