Тримесечни контактни лещи

Ако започнем да сравняваме диоптрични очила и контактни лещи, ще бъде като да сравняваме ябълки и портокали. Въпреки че, и двете изобретения работят в насоката да коригират нашето зрение, те се различават максимално по отношение на естетика и удобство. На всички нас, които трябва да носим очила, ни се е случвало да искаме да участваме в някаква активност като бягане, фитнес, танци
или игра с приятели, но факта че ще ни бъде неудобно с очилата ни отказва от Това наше желание. А, и да не забравяме онези неловки романтични моменти, в които рамките на очилата ни е на пътя. В тези моменти, ние ви съветваме да изберете контактните лещи.
Контактните лещи са създадени за наше удобство. Съществуват толкова различни типове и марки контактни лещи, и заради самия им начин на прилагане и поддържане на тяхната хигиена и тази на окото, те могат да се сторят на много хора прекалено сложни, и затова да бъдат отхвърлени като вариант. Ние от оптика Косеви ви уверяваме, че закупването и носенето на контактни лещи
не е изобщо толкова сложно, колкото някои хора биха си представили. Онлайн купуването на контактни лещи от нас е максимално опростено за ваш комфорт.

Искаме да обърнем вашето внимание към тримесечните контактни лещи, които са едни от най-изгодните от ценова гледна точка, а и трябва да споменем максималното удобство, което те предлагат, така като няма нужда да бъдат сменяни всеки ден, а както името им подсказва, на всеки три месеца. Моделът тримесечни контактни лещи на ZEISS (немски производител на контактни лещи и диоптрични очила), който ние предлагаме в нашият онлайн магазин, е един от най-често търсените продукти. Асферичната форма на тези тримесечни контактни лещи е създадена по нова технология, за по-добра корекция на зрението. Асферичните лещи са по-тънки по ръбовете си от сферичните, което на свой ред се грижи за Конюктивитът  (вътрешната част на окото) да не бъде наранена. При сферичните контактни лещи, лещата е сферично извита, което може да доведе до изкривявания на образа (преди закупуването на каквито и да е лещи е добре да се консултирате с вашият офталмолог, за да може той да ви предпише перфектните лещи, сферични или асферични, според зависи от повърхността на очната ви ябълка), което е тотално елиминирано при Асферичните контактни лещи.

Тримесечните асферични контактни лещи от ZEISS, ZEISS Contact Plus 90 Days ca създадена с максимална грижа за нашите очи и можете да ги намерите в нашият магазин на изгодни цени. Те са създадени с високо водно съдържание (55 %), за да държат очите ни влажни и с висока кислородна пропускливост (23 Dk/t), която да предотвратява изсушаването на очите и предлага кристално виждане. Вие можете да закупите тези лещи от нашият онлайн магазин и ние ще ги доставим до вас в рамките на 3-5 работни дни.

Ние ви гарантираме топ качество на продуктите и услугите, които Ви предлагаме.