Едномесечни контактни лещи

Едномесечните контактни лещи са едни от най-предпочитания вариант на нашите клиенти. Ежедневните контактни лещи могат да бъдат доста ангажиращи, а пък при дълготрайните, времето за смяна ни се вижда доста дълго. В тези случай нашият екип Ви предлага опцията за едномесечни контактни лещи. От ВАРНА ОПТИКС Ви съветваме, винаги преди закупване на контактни лещи или диоптрични очила, да се консултирате с вашият офталмолог, за да получите информацията специфична за вашите очи, за да закупите правилния продукт.
Ние от ВАРНА ОПТИКС работим с немския производител ZEISS, който е търсен и уважаван в цял свят. Предложените в нашия онлайн магазин колекции едномесечни контактни лещи ZEISS могат да бъдат поръчани на супер цени!
Когато става на въпрос за контактни лещи, всички които трябва да ги носим, ставаме много деликатни. Това е напълно естествено, така като става на въпрос за нещо, което ще носим залепено на очите си. Ние искаме да имаме удобството да не усещаме контактната леща в окото си и да получим ефективността на корекция на зрението, за която сме платили. Това описание се доближава
максимално до това какво са едномесечните контактни лещи.
Моделите ZEISS Contact Day Silicone Hydrogene spheric, ZEISS Contact Day 30 Compatic BIO spheric и ZEISS Contact Day 30 spheric са изработени от материали като Vitafilcon A поддържащи влажността на повърхността на окото и лещата, и Silicone Hydrogel, който се грижи за "циркулацията на въздуха" през лещата, което пречи на излишна течност, появила се от активност или други фактори, да
остане между окото и контактната леща и да причини замъгляване на погледа.

Когато става на въпрос за едномесечни контактни лещи, те трябва да са меки и незабележими, както за окото така и за конюнктивата (вътрешната част на клепача). Именно заради това, ние предлагаме сферични контактни лещи изработени от тънък висококачествен силикон.

Искате да правите спорт ежедневно, но е неудобно с очила, а не ви се занимава всеки ден да сменяте лещи, или сте от хората, които просто не желаят да използват дълготрайни лещи, защото не Ви харесва идеята или не им излиза изгодно? Ние от ВАРНА ОПТИКС Ви предлагаме "златната среда на нещата": едномесечни контактни лещи на топ цени!