Мъже

Маркови диоптрични рамки за мъже


Бъдете по-красиви и виждайте по-ясно

Живеем така, както виждаме и както изглеждаме. Доверете се на нашите модерни маркови рамки за очила за мъже, поръчайте онлайн с доставка до адрес или до удобен офис на куриерската компания. 
Светът се променя бързо, а ние следваме динамиката на развиващия се свят на оптиката за да останем винаги модерна компания, която наема най-добрите специалисти и работи със съвременно оборудване.
 

Изберете рамка и добавете в количка

Въведете параметрите или прикачете
снимка на вашата рецепта 

Изберете стъкла


 


Екип от професионалисти ще се погрижи да персонализира вашите стъкла, така че да отговарят на избраната от вас рамка
 

Стотици хора, са се доверили  на нашите диоптрични рамки за мъже и маркови рамки за очила. Доверили са визията си и с оригиналните ни рамки за очила за мъже.
И за всичко това, си има основателни причини:
Когато поръчате онлайн рамки за очила, ние поемаме пълната отговорност за качеството на всички стоки и услуги. Ние разбираме значението на работата си и инвестираме в професионалните знания на нашите служители, така че по всяко време да сме сигурни, че ще получите квалифицирана помощ и индивидуален подход.

Във всеки салон винаги получавате професионална помощ при избора, поръчването и закупуването на диоптрични рамки за мъже, маркови рамки за очила или лещи. Сертифицираните офталмолози ще проведат консултация, визия и индивидуална корекция на късогледство, далекогледство и други проблеми.

Целият процес, от проверките на зрението до покупката на рамки (мъжки, маркови, модерни), очила, лещи, ние сме направили ясни, бързи и удобни. След това сме готови да ви помогнем отново по всяко време и да отговорим на всички въпроси.

Нашата гама включва само сертифицирани продукти, които отговарят на международните стандарти, включително ексклузивни марки. Които можете да видите и разгледате, когато поръчвате онлайн.

Всяка наша оптика и магазините ни, предлага пълна гама от офталмологични услуги:

Проверка на зрението

Всеки салон разполага с кабинет на офталмолог, напълно оборудван с модерно оборудване.

Вземете диоптрични очила или контактни лещи

Ние сме служители на сертифицирани професионални лекари, които ще Ви помогнат да намерите индивидуално корекция за вас.

Направете очила - рамка за диоптрични очила + стъкло

Във всеки магазин, те могат да бъдат взети, избрани и веднага получени.  Намерете вашия модел диоптрични рамки за мъже, маркови рамки за очила, модерни рамки за мъже, сред дизайнерски или ексклузивни марки!

Изберете и слънчеви очила за мъже

Освен че получавате подробни професионални съвети, можете бързо да поръчате.
При нас, изборът на очила или лещи става лесно,удобно,приятно. Не е нужно да ходите далеко и специално да отделяте време за това. Защото ние сме лесни за намиране с нашите няколко оптики в града. 

Освен това, винаги можете да поръчате онлайн, диоптрични рамки за мъже, маркови рамки за очила и модерни рамки за мъже.

Салони са разположени в гр.Варна  и други  градове.

Елате в оптики „КОСЕВИ“ и сами се уверете и доверете на професионалистите!