Цветни лещи

Украсяваме се с уникални бижута, дори украсяваме таблетите и мобилните си телефони. Защо очите ни трябва да изостават от тенденцията? Цветните конткактни лещи могат да бъдат идеалното допълнение към външния ни вид! В днешно време от удобството на дома си можем да си поръчаме online лещи за очи - без значение дали желаем просто да имаме друг, различен, уникален вид или имаме нужда от цветни контактни лещи с диоптър. Независимо дали става въпрос за ежедневни, диоптрични цветни лещи или нещо специално за предстояща вечер, онлайн оптиката разполага с подходящите цветни контактни лещи за вас! 
Всеки има право да бъде уникален, неповторим, забележим! От време на време трябва да излезете и да си позволите да блестите! Както се казва, защо да се смесвате с тълпата, когато сте родени  единствени по рода си?! Вие можете да постигнете това - с малко помощ от едни цветни контактни лещи!

Ние предлагаме голямо разнообразие от лещи, направени от много и различни материали. Един популярен вариант е силиконовият хидрогел. Силиконът е мек материал и тези лещи за очи предлагат по-висока пропускливост на кислород, което означава, че се усещат като по-естествени и комфортни. Те поддържат тази кислородна пропускливост и влага по-дълго от традиционните лещи. Това всъщност е същият материал, използван за превръзка на окото като част от много лечения. Това не означава, че не е нужно да се грижите за тях, както бихте правили с други контактни лещи. Това просто показва, че ние наистина предлагаме най-новите и най-добрите контактни лещи, които технологията може да предложи! Технологията на производство и въпросите, свързани с комфорта, продължителността на износване, хигиената и режима на почистване, са идентични с тези на контактните лещи за очи. За удобство можем да използваме „контактни лещи“ като всеобхватен термин, който включва в себе си цветните контактни лещи с диоптър и цветни контактни лещи без диоптър.

Когато купувате Online лещи за очи трябва да имате предвид, че светлосините или сивите оттенъци често са само обработка на цветните контактни лещи, предназначени да помогнат на пациента да види лещата и да я постави или почисти по-лесно. Други оцветени лещи имат специално медицинско предназначение, например за облекчаване на дислексията.

 При нас вие можете да купите Online лещи за очи, а именно ZEISS Contact Day 30 Colors. След консултация с вашия офталмолог и съвети от нас, можете да направите осъзнат избор и покупка на цветни контактни лещи, диоптрични цветни лещи и цветни контактни лещи с диоптър.