Тримесечни контактни лещи

Тримесечни контактни лещи

Тримесечните контактни лещи са едни от най-изгодните от ценова гледна точка, а и трябва да споменем максималното удобство, което те предлагат, така като няма нужда да бъдат сменяни всеки ден, а както името им подсказва, на всеки три месеца.
Моделът тримесечни контактни лещи на ZEISS (немски производител на контактни лещи и диоптрични очила), който ние предлагаме в нашият онлайн магазин, е един от най-често търсените продукти. Асферичната форма на тези тримесечни контактни лещи е създадена по нова технология, за по-добра корекция на зрението. Асферичните лещи са по-тънки по ръбовете си от сферичните, което на свой ред се грижи конюнктивата да не бъде наранена. При сферичните контактни лещи, лещата е сферично извита, което може да доведе до изкривявания на образа, което е тотално елиминирано при асферичните контактни лещи.
Тримесечните асферични контактни лещи от ZEISS, ZEISS Contact Plus 90 Days ca създадена с максимална грижа за нашите очи и можете да ги намерите в нашият магазин на изгодни цени. Те са създадени с високо водно съдържание (55 %), за да държат очите ни влажни и с висока кислородна пропускливост (23 Dk/t), която да предотвратява изсушаването на очите и предлага кристално виждане.