Едномесечни контактни лещи

Едномесечни контактни лещи 

Искате да спортувате ежедневно, но е неудобно с очила, а не ви се занимава всеки ден да сменяте лещи, или сте от хората, които просто не желаят да използват дълготрайни лещи, защото не им харесва идеята или не им излиза изгодно?  Предлагаме "златната среда": едномесечни контактни лещи на топ цени!
Моделите ZEISS Contact Day Silicone Hydrogene spheric, ZEISS Contact Day 30 Compatic BIO spheric и ZEISS Contact Day 30 spheric са изработени от материали като Vitafilcon A поддържащи влажността на повърхността на окото и лещата, и Silicone Hydrogel, който се грижи за "циркулацията на въздуха" през лещата, което пречи на излишна течност, появила се от активност или други фактори, да остане между окото и контактната леща и да причини замъгляване на погледа.
Когато става на въпрос за едномесечни контактни лещи, те трябва да са меки и незабележими, както за окото така и за конюнктивата (вътрешната част на клепача). Именно заради това, ние предлагаме сферични контактни лещи изработени от тънък висококачествен силикон.