Астигматични контактни лещи

Астигматични (торични) контактни лещи

ZEISS Contact Day 30 Silicone Hydrogel Toric, впечатлява с материала Silicone Hydrogel. Този материал предпазва лещата и окото от прекалена влажност. Този материал се концентрира върху високата въздушна пропускваемост, за да може в моментите, в които извършваме активност например, погледът ни да не се премрежва от излишна
течност между лещата и окото. Създадени от висококачествените материали, този модел торични контактни лещи са меки, ненараняващи роговицата на окото, и предлагащи влажност, за да се предотврати изсушаване. 
ZEISS Contact Day 30 Compatic BIO Toric включват Vitafilcon A материали, които се грижат безупречно за влажността на окото, което заедно с мекотата на лещата спомагат пациентите да забравят, че носят контактни лещи за астигматизъм. Това качество прави този модел торични контактни лещи добър избор за хора, които страдат от сухо око. Тяхната структура също има кислородно-пропускваеми качества, което не позволява на течност да остава между лещата и окото.
Easy Wear са стандартни едномесечни контактни лещи за астигматизъм, популярни сред нашите клиенти, с своята лекота, ефирност, безупречна функция и невероятна цена!
Преди да закупите контактни лещи онлайн посъветвайте се с вашия офталмолог, за да получите информация относно кой модел лещи е перфектния за вас.