За нас


Диоптрични и слънчеви очила с гарантиран произход!
Ние сме официален партньор на Luxottica, Milano!

При нас ще откриете продукти с гарантиран произход на Marcolin, Italia.
 

Повече от 20 години се грижим за вашето очно здраве. Всички наши усилия са насочени към удовлетворяване потребностите на нашите клиенти. Ние не сме просто оптика, а екип от висококвалифицирани очни хирурзи, оптици и оптометристи с дългогодишен опит. Това ни предоставя възможност за високопрофесионално разбиране на всеки индивидуален случай. През годините сме разбрали важността от комуникация с очните лекари при изработването на очила. За да ви предоставим качествен продукт, за изработването му се грижи цял екип от специалисти.

Оптика "Косеви" е основана през 1999г. в град Варна, като към момента разполагаме с четири физически магазина (оптики). През годините сме придобили опит и решителност за разрешаването на всеки индивидуален случай. Осъзнали сме, че очилата не са продукт, който закупуваме всеки ден – поради този факт ние се стремим да предоставим оптимални решения за всеки наш клиент. Подбираме изключително внимателно продуктите, които предлагаме. При нас ще откриете слънчеви очила, диоптрични рамки и контактни лещи на световноизвестни производители с гаранция за произход и качество. Стъклата, които предлагаме, са с перфектно съотношение цена-качество.

Натрупаният опит ни вдъхнови да разработим не просто онлайн магазин, а специализиран сайт, чрез който може да поръчате новите си очила с лекота и с очакване за професионален резултат.

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН  за диоптрични и слънчеви очила

 

Онлайн оптика

В онлайн оптиката ще откриете огромно разнообразие на мъжки, дамски и детски диоптрични рамки, слънчеви очила и контактни лещи.
Диоптрични рамки
Рамки за очила от различни модели на достъпни цени, както и маркови рамки за очила с гарантиран произход на известни производители.
Слънчеви очила
Голямо разнообразие от оригинални дамски, мъжки, unisex и детски слънчеви очила с гарантиран произход.
- Контактни лещи
Различни типове контактни лещи според вашите нужди.
Всички диоптрични очила, слънчеви очила и контактни лещи са с гарантиран произход!
В онлайн магазина сме изложили техните предимства и цени, за да ви помогнем да решите кои очила могат да бъдат подходящи за вас.
За улеснение на клиентите сме предложили в нашият онлайн каталог най търсените модели диоптични рамки, слънчеви очила, контактни лещи, разтвори и аксесоари с гарантиран произход.
 Удобно и лесно е да поръчате онлайн с доставка до адрес или в удобен за вас офис на доставчика.
 

Оптики „Варна” и „Косеви”

Освен в онлайн оптиката, създадена за улеснение на нашите клиенти, екип от очни лекари, оптици и оптометристи работи и във физически оптики и работилници, където предлагаме следните услуги:
• компютърен тест на зрението;
• тест за далтонизъм;
• изработка и монтаж на всички видове диоптрични очила;
• изработка на слънчеви очила с диоптър;
• оцветяване на стъкла в цвят по избор, с покрития по избор;
• нови цветове при фотосоларните стъкла - Yantar, Lagoon, Violet, Adriatic, Green, Brown, Gray
• подмяна на диоптрични стъкла върху ваша диоптрична рамка;
• корекции и напасване на очила;
• измерване на параметрите на очила на електронен диоптромер;
• сервизно обслужване на очила - ремонти и смяна на части;
• почистване на очила с ултразвук;
• тестване за UV защита;
За допълнителни услуги не се колебайте да се свържете с нас!

Нашата мисия

За да задоволим вашите потребности ние постоянно следим развитието в оптическия бранш. Участваме и посещаваме изложения. Инвестираме в нови продукти, следим модните тенденции. Стремим се да не отстъпваме по качество на световните тенденции. Основна задача и цел в нашите оптики е  доволният клиент, а стремежът ни е да допринесем за вашето по-добро зрение и визия, с отлично отношение и лично внимание към всеки клиент.

Добре дошли!