За нас


Диоптрични и слънчеви очила с гарантиран произход!
Ние сме официален партньор на Luxottica, Milano!

При нас ще откриете продукти с гарантиран произход на Marcolin, Italia.
 

Повече от 20 години се грижим за вашето очно здраве. Всички наши усилия са насочени към удовлетворяване потребностите на нашите клиенти. Ние не сме просто оптика, а екип от висококвалифицирани очни хирурзи, оптици и оптометристи с дългогодишен опит. Това ни предоставя възможност за високопрофесионално разбиране на всеки индивидуален случай. През годините сме разбрали важността от комуникация с очните лекари при изработването на очила. За да ви предоставим качествен продукт, за изработването му се грижи цял екип от специалисти.

Оптика "Косеви" е основана през 1999г. в град Варна, като към момента разполагаме с четири физически магазина (оптики). През годините сме придобили опит и решителност за разрешаването на всеки индивидуален случай. Осъзнали сме, че очилата не са продукт, който закупуваме всеки ден – поради този факт ние се стремим да предоставим оптимални решения за всеки наш клиент. Подбираме изключително внимателно продуктите, които предлагаме. При нас ще откриете слънчеви очила, диоптрични рамки и контактни лещи на световноизвестни производители с гаранция за произход и качество. Стъклата, които предлагаме, са с перфектно съотношение цена-качество.

Натрупаният опит ни вдъхнови да разработим не просто онлайн магазин, а специализиран сайт, чрез който може да поръчате новите си очила с лекота и с очакване за професионален резултат.