Доставка

Безплатна доставка за поръчки в България над 80лв!
Всяка пратка пристига до вас с опция „тест и преглед“.

За доставка на нашите продукти работим с куриерски фирми – Еконт и DHL за международни пратки. При международни пратки цената на доставката се определя според тарифата на DHL. Имате възможност да изберете опцията „до поискване“, като изберете удобен за вас офис на Еконт.

При поръчка на слънчеви очила или диоптрична рамка, може да изберете наложен платеж, плащане в офис на EasyPay, през системата на Epay или онлайн плащане с карта.

Важно!
  • При поръчка на персонализирани(стъкла с индивидуални параметри, диоптър) диоптрични очила, изработката им ще започне след получаване на пълната сума. Възможност за плащане в офис на EasyPay, през системата на Epay или онлайн плащане с карта.
  • Поръчките се приемат и обработват от нашите специалисти до 17ч в работен ден. Изпращането на продукти, които нямат нужда от изработка по поръчка (например контактни лещи и разтвори) се изпращат на следващия работен ден. 
  • При поръчка на персонализирани еднофокусни диоптрични очила, нужното време за изработка е 3 работни дни.
  • При поръчка на персонализирани мултифокални (прогресивни) очила, нужното време за изработка е между 7 и 14 работни дни.