ДИОПТРИЧНИ РАМКИ

Рамки за очила и стъкла - за мъже, за жени, за деца, онлайн.

 

 


Изберете рамка и добавете в количка


Въведете параметрите или прикачете
снимка на вашата рецепта 

Изберете стъкла

 


Екип от професионалисти ще се погрижи да персонализира вашите стъкла, така че да отговарят на избраната от вас рамка
 

Диоптрични очила и маркови рамки

Диоптричните рамки са изработени от висококачествени материали с голямо внимание към детайла и се отличават със завидна здравина. Всички предлагани от нас диоптрични рамки имат гаранция за качество и здравина.
В тази категория попадат много харесваните и широко разпространени тип "корда" и "глазант" :

- диоптрични рамки за мъже

- диоптрични рамки за жени

В нашите магазини и онлайн оптики, можете да намерите също така  маркови рамки за очила, изработени от титан и други специални материали.

- диоптрични рамки за деца

За специфичните нужди на децата и тяхното палаво ежедневие, в нашите магазини и онлайн оптики ще откриете широка гама от детски диоптрични рамки. Те са внимателно създадени, съобразени с активния живот на децата и са произведени от трайни материали, в най-различни цветове и форми. С такива очила ще помогнем на децата ни не само да виждат ясно, а също така да изглеждат добре и да се чувстват комфортно.

- диоптрични рамки Unisex

Уникалните Unisex рамки са измислени с универсален дизайн и са подходящи както за жени, така и за мъже, както за момичета, така и за момчета. 

При поръчка на очила са най-важни стъклата. В тази връзка, можете да получите професионална помощ и консултация от нашите сътрудници, с които разполагаме във всеки един от нашите магазини и онлайн оптики. Именно стъклото (лещата), предпазва нашите очи и тези на децата. Благодарение на правилно подбраното стъкло, нашите очи получават облекчение. То ги пази от опасните UV-лъчи на слънцето, от вредното влияние на луминесцентното осветление и, разбира се, при поръчка на очила, трябва да попитаме за защита от екраните на компютрите. За шофьорите има възможност за покритие, което ще подпомогне и облекчи очите при дълготрайно и при нощно шофиране.